– Der er en vej til alting, hvis man er indstillet på at gøre en ekstra indsats, udtaler 17-dobbelte verdensmester Erik Gundersen, som kan mødes i Outdoormessen i Aalborg

Af Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC)

outdoormessen i Aalborg Kongres & Kultur Center i næste weekend, 8.-10.februar, vil der i programmet være en række spændende foredragsholdere.

En af dem er den tidligere speedwaykører og 17-dobbelte verdensmester Erik Gundersen, som fortæller om, hvordan han går på jagt, på trods af det handicap han fik efter en speedwayulykke i England for godt 25 år siden.

rik Gundersen blev invalid ved et massestyrt under VM-finalen i England for hold 17. september 1989. Han fik en slem rygmarvsskade og man gav ham ikke mange chancer for at overleve. Men efter en lang genoptræning går han i dag, selvom han er erklæret 70% invalid. KILDE : Wikipidia

Efter ulykken kæmpede han sig tilbage til livet – og kæmpede sig ikke mindst til at kunne udleve sin passion for jagten, som blandt andet foregår med en specialfremstillet hocksitz og jagtvåben.

– Mit handicap er blevet en følgesvend. Der er en vej til alting, hvis man er indstillet på at gøre en ekstra indsats,

har Erik Gundersen tidligere udtalt til BilledBladet.

Foredraget med Erik Gundersen kan opleves to gange på messen – lørdag 9. februar kl. 13 og 15.

Se det fulde program for messen på www.outdoormesse.dk

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »