Hunde i stand og spidsænder på træk udgør motiverne i tre nye silketørklæder fra Laksen Sporting

Af Netnaturshop.dk

Maleriske motiver er ikke kun til væggen og beskuelse på afstand. De kan også anvendes og bruges til en lang række praktiske og dekorative formål. F.eks. som silketørklæde, som det ses i de tre nye tørklæder fra Laksen Sporting.

Motiverne forhandles bl.a. af Netnaturshop.dk og her finder vi ikke mindst farvesymfonierne i de nye tørklæder så vellykket, at vi mener de fortjener lidt ekstra opmærsomhed i den nye store kollektion fra Laksen, som vi netop har oprettet på hjemmesiden.

Tørklæderne er i 100% silke og måler i 160×105 cm

Spidsænder på træk med inspiration fra en sen efterårsdag. Måske fra november – med et strejf af sollys fra en nedadgående sol i horisonten.

Pointere i stand og farvestrålende stenhøns udgør hovedmotivet i dette givetvis spansk inspireret motiv, hvor man fornemmer den varme sol, støvet og lyden af de lettende fugle

En udfarvet spidsandrik i et malerisk landskab præget af oversvømmelse og langt til horisonten kan vække enhver jæger med trækjagt i blodet.

SE flere nyheder fra i Netnaturshop fra LAKSEN SPORTING

Læs herunder reportage om enestående træk af spidsænder oplevet under jagt på sønderjysk gods. Husk at klikke på ikon for stor visning af artiklen.

SE OGSÅ: SLIPS MED VILDTMOTIVER FRA PORTIA 1924

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »