TrophyPlates klar med en række løsninger til jægeren, der ønsker en ny, unik eller klassisk plade til sit jagttrofæ

Af Trophy Plates, November 2019

Trophyplates.dk er en nystartet webshop, der har specialiseret sig i at præsentere jagttrofæer på nye unikke måder.

Sortimentet omfatter stativer, håndlavede trofæplader med smukke udskårne dekorationer, stilrene skandinaviske trofæplader og de kendte klassiske opsatsplader, som alle danske jægere kender.

– En af fordelene ved “Stativ til råbuk” er at den er behandlet så støvet faktisk ikke ses, lyder det fra Trophy Plates

 

Trophyplates.dk blev grundlagt i marts 2019 af Henrik Pedersen for at tilbyde et alternativ til den klassiske opsatsplade ved at gøre det nemt for danske jægere at supplere med unikke håndlavede udskårne trofæplader og stativer, når de ønsker at fremhæve et særligt trofæ i samlingen.

Vi har løsninger til den tendens, hvor man monterer et fuldt kranie på plade eller stativ uden at save i det.

Så længe der ikke er savet i trofæet, er der flere monteringsmuligheder hvad enten man fortrækker trofæplader eller stativer. Desuden er det altid muligt at flytte rundt mellem de forskellige løsninger, da kraniet er let at flytte fra stativ til trofæplade og omvendt.

 
 
 
 
 

Alle vores håndlavede trofæplader bliver fremstillet af lindetræ, der efter vores mening er det bedste materiale til trofæplader. Træets meget lyse farve gør det attraktivt i forhold til andre træsorter, idet det kan farves i alle toner. Lige fra helt lys til helt sort. De flotte åretegninger kommer til sin fulde ret i slutproduktet med en transparent overfladebehandling.

Vi har specielt designede håndlavede trofæplader i skandinavisk enkelt stil, hvor de rette linjer matcher perfekt til moderne boligindretning, hvor stilen er funktionel, unik og personlig.

Trophyplates.dk tilbyder levering fra lager af  gode kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris. Vores priser på de klassiske opsatsplader er er konkurrencedygtige, da de bliver fremstillet på moderne produktions-faciliteter. Når du køber hos os, kan vi garantere, at du kan få den samme vare i samme form og farve således, at den matcher din trofæsamling. Vi kender alle  problemet med at få den samme form og farve, når vi står nede i jagtbutikken og ikke kan finde en, der er magen til. Vi garanterer at have samme form og farve altid, da vi bruger samme leverandør og bestemmer selv produktets kvalitet.

I den kommende tid / sæson udvider vi sortimentet til de øvrige almindelige vildarter, og vi har allerede et stort udvalg af plader til råbuk, kronhjort og dåhjort. Trofæplader til vildsvin og de øvrige hjortearter kommer senere og her er der en del nye ting, som alle kan glæde sig til.

Vi glæder os til at kunne tilbyde alle vores produkter og høre gerne fra alle, der har idéer eller forslag til nye produkter og ting vi mangler.

Følg os på:

Facebook: https://www.facebook.com/TrophyPlatesAps/

Instragram: https://www.instagram.com/trophyplates.dk/

nyhedsbrev på: https://mailchi.mp/92f403623714/tilmeld-nyhedsmail-hndlavede-trofplader

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »