Tre internationale personligheder med hver deres baggrund og syn på trofæjagt debatterer jagt og bevaring i britiske “Round Table”

Af Redaktionen 

Trofæjagten står ofte for skud og i England tales der ligefrem om et forbud mod import og eksport af jagttrofæer. 

I YouTube udsendelsen ” Round Table” mødes tre personligheder inden for jagt- og naturbevarelse med det formål at gøre seerne klogere på begrebet trofæjagt.. 

” Mange kampagner hævder, at trofæjagt er ren ondskab”

lyder det i introduceringen til udsendelsen, hvor man også påpeger, at der er andre, der ser helt anderledes på trofæjagt, da de mener den rimer på bevarengsjagt.  

De to synspunker står overfor hinanden i udsendelsen, der frit oversat har titlen:

“Kan trofæjagt være det bedste håb for bevarelsen af de vilde dyr og deres leversteder? “

Antijagt

Stor Britannien vil måske forbyde trofæjagt. Er landet da med til at stoppe ondskaben og drabet på truede dyrearter? Eller er landet – med et evt. forbud – med til at sætte ekstra fart på den udvikling, der ses flere steder i Afrika, hvor mange vildbestande presses af krybskytteri og befolkningstilvækst? Se debat  i nedenstående program.  

Deltagerne rundt om det panelbordet er Mark Jones, Born Free Foundation, Rob Yorke, der præsenteres som uafhængig miljøkommentator og Charlie Jacoby, jæger og repræsentant for YouTube’s Fieldsports Channel, en populær britisk jagtkanal. 

Roundtable er et britisk diskussionsprogram med det formål at bringe folk til bordet, lytte til deres meninger og analysere de synspunkter der fremføres. 

Hvorvidt scenerne fik deres synspunkter udfordret, må man selv vurdere ved at se klippet herunder. 

 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »