Nyt i Netnaturshop.dk: Tweedlove er et helt nyt dansk brand,  som med afsæt i kærligheden til jagt- og tweed stikker en helt ny kurs

Af Netnaturshop.dk

Mandag d. 19. april løftede Laksen Sporting endelig sløret for Tweedlove – et helt nyt brand udviklet af det danske firma, som er mest kendt for klassisk beklædning til jagt og outdoor.

– I Netnaturshop.dk har vi set frem til lanceringen af det nye brand, som stikker en helt ny kurs for beklædning til målgruppen jægere og andre naturelskere.

Det oplyser Robin Grønborg Sand, der fungerer som daglig ledder og medindehaver af Netnaturshop.dk

Han ligger ikke skjul på, at han anser Tweedlove som et nyt og friskt pust til jagtverdenen og udtaler:

– Tweedlove er skabt ud fra en klassisk kærlighed til natur, jagt, og hunde – og naturligvis tweed, som for mange er synonymt med med netop jagt og friluftsliv.

Tweedlove er dog ikke et jagtbrand. Det er fritidstøj, der sender et signal om at hjertet banker for jagt og outdoor.

 

Vi mener, at Tweedlove kan bæres af alle. Både mænd og kvinder – uanset alder

Sådan lyder vurderingen fra Netnaturshop.dk, som glæder sig over, at shoppen allerede er klar til at præsentere bredden i det nye program, der spænder fra trøjer til polo og t-shirts etc.

– Tweelove-profilen passer som fod i hose til Netnaturshop.dk, som netop henvender sig til alle dem, der sætter pris på naturen, det gode liv og den personlige stil og påklædning.

Tweedlove lanceres som et 100% bæredygtigt tøjmærke produceret i Europa med GOTS  certificeret organisk bomuld og genanvendeligt polyester baseret på FSC certificerede materialer.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »