For første gang siden året 1513 er der nu konstateret ulv på Sjælland, skriver Miljøministeret i netop udsendt pressemeddelelse

Af Redaktionen (se link til opdatering fra d. 3. april 2018 nederst i denne artikel)

Tilbage i februar måned blev der fundet et stykke råvildt ved Borup på Midtsjælland, som synligt bar spor af et voldsomt angreb i struben. Dyrets ribben var tillige bidt over. Naturstyrelsens vildtkonsulent i området, Lars Lupusson, fandt imidlertid angrebets karakter så mistænkeligt, at han valgte at få foretaget en nærmere DNA-analyse.

Resultatet af undersøgelsen forelå allerede i starten af marts, men Styrelsen har indtil nu været tilbageholdende med offentliggørelsen, for at undgå panik blandt de sjællandske medborgere.

Ingen tvivl om resultatet

Der hersker ingen tvivl om, at det var en ulv, der var rådyrets banemand. Oven i købet en hunulv.

DNA-resultat har været en tur omkring Stockholm, hvorfra Länsstyrelsen har kunnet bekræfte, at ulven stammer fra de svenske skove.

“Dansk Folkeparti forlanger afstemning om fortsat EU-medlemskab, så ulven kan skydes ifm. et dkXit”

Hvor vidt ulven har benyttet sig af Øresundsbroen eller den har taget svømmeturen over Øresund, må stå hen i det uvisse. Den Københavnske Borgerrepræsentation har dog allerede forlangt, at der skal lægges strømførende færiste i asfalten på den svenske side af broen.

Flere ulve i vente

Naturstyrelsen har fundet flere spor i området på Midtsjælland, og i forbindelse med en anden DNA-prøve er det yderligere den 16. marts blevet påvist, at ulvetæven er med hvalpe. Grundlaget for et egentligt ulvekobbel på Sjælland er således allerede nu en realitet.

Miljøministeren opfordrer i pressemeddelelsen specielt de københavnske borgere til at bevare roen og i øvrigt sørge for, at småhunde lovformeligt føres i kort snor på Amager Fælled og at man i øvrigt holder sine katte inden døre.

MEGET VIGTIGT. Ikke alt er, som det ser ud til …

KLIK her og forstå denne artikel 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »