Ulv nedlagt i Polen efter påstået angreb på to børn i to forskellige landsbyer. Sådan lyder de foreløbige oplysninger om nærgående ulv (se video)

Af Redaktionen
En ulv fra den nordeuropæiske bestand er onsdag d. 27. juni 2018 skudt i det sydlige Polen. Her havde den i længere tid vakt opsigt ved at komme meget tæt på mennesker og boliger. Se video herunder.  

Tirsdag angreb og bed den to børn – en pige på otte år og en dreng på 10 år. Den er også mistænkt for at have angrebet en kvinde på 52 år for et par uger siden.

Det oplyser Erik Poulsen, fra Facebookgruppen Her er ulven, der refererer til det polske medie Vaaju.com, som skriver om de angrebne børn. Begge blev bidt i benene, men har atter forladt hospitalet, lyder det.

I området, hvor de to angreb skulle være fundet sted, lever der i følge mediet cirka 700 ulve.
De polske ulve har dannet grundstammen i den tyske og danske bestand, men den nedlagte ulvs opførsel betragtes lokalt som atypisk.
Netnatur.dk understreger, at vi endnu kun er i besiddelse af de informationer, der er udgået fra Vaaju.com, som understreger, at det lokale politi har bekræftet. at ulven er nedlagt og at de to børn er udskrevet efter bid i benene. 
Den nedlagte ulv vil nu bliver undersøgt for om muligt at finde frem til den atypiske opførsel.
De to børn blev i følge kilden angrebet, mens de legede. Begge angreb fandt sted mens børnene befandt sig i nærheden af deres hjem i Bieszczady Mountains.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »