Avis beretter om ulvemøde på Sjælland. Mødet betegnes af kyndige som “lidt sandsynligt”, men dog ikke helt usandsynligt

Af Redaktionen 

Katharina Bang mener bestemt hun har set en ulv. Hun udelukker ræv og alle kendte hunderacer …

Det oplyser SN.dk, der har talt med Katharina Bang, der mener, at ulven var med unger, da hun spottede nogle mindre lysende øjne i nærheden af det store rovdyr.

Hun opdagede de lysende øjne fra dyret ved aftenstid på ved Over Dråby Strand på Birkemosevej, og hendes første tanke var, at det var en ulv hun så i lyskeglen. 

Hun standsede bilen og betragtede dyret på 8-10 meters afstand.

Katharina Bang oplyser overfor avisen d. 19. november 2020, at hun kunne se nogle mindre dyr bevæge sig omkring ulven. Hun konkluderer, at det måtte være unger.

Sn.dk har kontaktet flere eksperter, der finder det ” lidt sandsynligt”, at der er ulve på Sjælland, men helt udelukke det, vil man åbenbart ikke, da der nu er konstateret ulve i Skåne.

En ulv kan i følge avisens kilder godt svømme fra Skåne til Sjælland.  

LÆS også denne artikel om det første ulvemøde i Jylland: ULV FOTOGRAFERET NATIONALPARK THY

Eksperterne undrer sig dog over, at en ulv med unger kan opholde sig på Sjælland siden foråret – hvor ulveunger i reglen fødes – uden at give sig til kende før medio november.   

Den lokale vildtkonsulent virker også skeptisk over for observationen, men anser det for sandsynligt, at der snart vil komme flere indberetninger, hvis der virkelig opholder sig ulv på Sjælland.

 

 

 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »