_eC_cvIKUgM

“Velkommen til ulveland” lyder det indledningsvis fra jæger og ulvetracker, som i videoklip tager seerne med på en sporingsjagt efter en ulv, som åbenlyst er gået på jagt efter råvildt …

Af Redaktionen. Video: Thomas Boesdal

Thomas Boesdal er ulvetracker og bruger en stor del af sin tid på at komme ind på livet af de tysk-polsk ulve, som nu har slået sig mere eller mindre permanent ned i Midt- og Vestjylland.

Udover opsætning af vildtkameraer leder han efter spor, som kan gøre ham klogere på tilflytterne. Men ulvetrackeren deler gerne sine iagttagelser med resten af landet og i nedenstående videklip tager han seerne med på en lille sporjagt, hvor han fortæller hvordan han tolker de spor, som han ser undervejs.

Videokvaliteten er ikke på niveau med Nationale Geografic. Det er vi nødt til at nævne. Men fortællerlysten og begejstringen ved at følge i sporene af de store rovdyr mangler ikke noget.

Ved hjælp af smittende fortællerlyst, simple virkemidler og håndholdt kamera lykkes det faktisk Boesdal at holde os fat og gøre os alle sammen en smule klogere på de danske ulves adfærd og jagtteknikker.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »