Hunterspoint.dk er navnet på Danmarks nye online jagtbutik, som de to gode venner Rasmus Nielsen og Kristian Goul Møller netop har lanceret. Butikken åbnede den 1. april i år, og de to unge jægere har allerede fået god medvind og mange positive tilbagemeldinger fra deres kunder

Af Hunterspoint.dk

Som så mange gange før, startede det hele med en god idé og et hul i markedet. Kristian var sidste år i færd med at tage sit jagttegn, da han pludselig faldt over en gylden mulighed: At etablere en online jagtbutik.

Sideløbende med sine studier på Aalborg Universitet drev Kristian nemlig også en konsulentvirksomhed, hvor han hjalp andre virksomheder med webudvikling og online marketing. Det var med den baggrund, han kunne se et uforløst potentiale i jagtbranchen.

“Jeg sad og surfede lidt rundt omkring på nettet for at finde ud af, hvad for noget tøj og udstyr, jeg skulle anskaffe mig. Som nyjæger anede jeg simpelthen ikke, hvad jeg skulle vælge – og hvorfor, men der var ikke nogen steder, jeg kunne finde svar på mine spørgsmål. Udbuddet af online jagtbutikker var heller ikke imponerende, og de online butikker der var, var fysiske jagtbutikker, som også havde oprettet en webshop. Men det var helt tydeligt, at de ikke fokuserede på online-delen af deres forretning”, fortæller Kristian, og fortsætter:

”Det satte en masse tanker i gang, og efterfølgende kunne jeg simpelthen ikke slippe idéen. Men jeg vidste også, at skulle jeg sætte mig for at føre det her ud i livet, så skulle det gøres ordentligt. Det tager tid at bygge sådan en forretning op, og når man også har et fuldtidsstudie på Aalborg Universitet, ville det kræve nogle lange dage. Men igen, jeg kunne simpelthen ikke tænke på andet, så i starten af januar i år besluttede jeg mig for at kaste mig over projektet.”

Et godt match mellem personlighed og kompetencer

I midten af februar måned møder Kristian og Rasmus hinanden igennem nogle fælles venner, og finder ret hurtigt ud af, at de matcher hinanden ret godt – både personlighedsmæssigt men også kompetencemæssigt.

Rasmus er en inkarneret jæger, og har været med sin familie på jagt, lige fra han kunne gå. Sidenhen har Rasmus været professionel reguleringsjæger i Skotland, og har rejst i mange måneder i både Australien og New Zealand, hvor han også ernærede sig som jæger. Rasmus har med andre ord det nødvendige branchekendskab, som Kristian leder efter.

To uger efter deres første møde sidder de sammen i en bil på vej til IWA Outdoor Classics i Nürnberg i Tyskland, der er en af verdens største messer for professionelle i jagtbranchen. Her skal de to unge jægere ned og finde deres første leverandører, eftersom de ikke er lykkes med at få leverandører med på projektet hjemmefra.

”Vi oplevede at løbe panden mod muren flere gange, når vi tog kontakt til mulige leverandører. Flere leverandører vil ikke sælge til nogen, der kun driver butik online. Ligesom en anden stor grossist herhjemme afviste os, fordi vi studerer sideløbende med Hunterspoint. Så på mange måder er det en konservativ branche, hvor mange gør, som de altid har gjort. Når vi så kommer to unge gutter og banker på, skal vi have talegaverne i orden. Det har vi heldigvis haft, for efter messen i Nürnberg fik vi skabt nogle gode relationer, som nu er mundet ud i, at vi har fået nogle rigtigt fine leverandøraftaler. Hos flere af vores leverandører er vi sågar deres første ’online-only’ kunde”, fortæller Kristian med en vis stolthed i stemmen og med et stort smil på læben.

En hektisk måned – lancering af Hunterspoint.dk

Siden er det gået stærkt – 1. april, under en måned efter at de første leverandøraftaler kom endeligt på plads, lancerede de sammen Hunterspoint.dk. Her har de fået en rigtig god start med et godt salg og mange positive tilbagemeldinger, og der er heldigvis kun blevet kvitteret med 5-stjernede anmeldelser.

”Det har været enormt positivt at opleve den modtagelse, vi har fået fra jægere i hele landet. Mange roser os for vores gode service – man kan ringe eller skrive til os via livechat alle ugens dage fra 10-20, vi leverer dag-til-dag på størstedelen af vores varer, og så giver vi kunderne gratis fragt og gratis returnering på alle ordrer. Det oplever vi, fjerner mange af de barrierer, der ellers kan være for at handle online. Fremover vil vi fokusere meget på at skabe en masse fedt indhold i form af blogindlæg og videoproduktioner, som vores brugere kan få glæde af – så det blandt andet bliver lettere at finde ud af, hvad for noget udstyr man skal have, og som forhåbentligt kan være medvirkende til, at flere kommer afsted på jagt. Det glæder vi os til!”, afslutter Rasmus.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...