Huntsman Automatic G2 Bronze er navnet på et nyt håndlavet ur fra Laksen Sporting – uret er med læderrem i skind fra dansk krondyr

Pressemeddelelse af Laksen Sporting. Annonce

Laksen Sporting Huntsman Automatic G2 Bronze er et avanceret tool watch designet til unikke oplevelser. Uret er håndlavet, selve urkassen er i massiv bronze, og bagkassen i rustfrit stål. Over tid vil urkassen patinere smukt, hvis uret ikke poleres.

Uret er vandtæt til 1.000m (100 ATM / 3.340 fod), udstyret med helium ventil og safirglas, og keramisk énvejs roterende krans.

Uret kommer både med en saltvandsbestandig gummirem, og læderrem i skind af dansk krondyr.

Huntsman G2 er fremstillet til al slags udendørs aktivitet. Om så det er jagt under hårde vejrforhold, stalking eller skydning, kan Huntsman G2 holde til strabadserne.

Vi anvender kun komponenter af den fineste kvalitet, og alle Laksen Sportings ure er håndlavede og samlet af professionelle urmagere på vores værksted i Tyskland.

Designet af Henrik Bønnelycke

Laksen Sporting producerer kun produkter i sublim kvalitet, henvendt til den kvalitetsbevidste mand eller kvinde, der søger eventyrlige oplevelser i naturen.

For at opretholde vores standard for design har vi skabt dette ur i samarbejde med det danske designerhus Bønnelycke MDD. Resultatet heraf er blevet vores Huntsman Automatic G2 Bronze Type E01/A ur, der med sit design skaber et stilet look, helt i tråd med Laksen Sportings varemærke. 

Tweed & Krondyrskind – ikke bare en æske

Æsken til Huntsman G2 uret er ikke en ordinær æske. Som en reference til Laksen Sportings historie, samt at uret er et klassisk, sporty tool watch, har vi anvendt skotsk tweed og skind fra danske krondyr til at lave en smuk, håndlavet æske.

Æsken er designet i samarbejde med den danske virksomhed August Sandgren, der oprindeligt blev stiftet af den historiske bogbinder og kassemager, August Sandgren i 1920.

I over 100 år har denne virksomhed specialiseret sig i tidløst design og eksklusivt håndværk. Vi har designet æsken i samarbejde med August Sandgren, da vi mener det nye Huntsman G2 ur fortjener en præsentation der afspejler urets forhistorie og klasse.

Teknologi & Funktioner

Urværket er drevet af en modificeret SII Caliber NH35A fra Seiko. SII kaliber NH35A har en automatisk gang med exceptionel præcision. Med 21.600 slag/pr. time har uret en gangreserve på op til 41 timer, hvilket sikrer at uret præsterer under alle slags forhold.

•Vandtæt til 1.000 meter / 3.340 fod.

•Ridsefrit safirglas

•Helium Escape Valve

•44mm Diameter

•Urkasse i massiv bronze m. 316L rustfri stål bagkasse, og envejs roterende keramisk krans med minutviser (10-minutters indeks).

Tip: Anvend den keramiske krans på Huntsman G2 som ”game counter” på større klap og drivjagter. For hvert stykke nedlagt vildt kan kransen roteres én position mod urets retning, og fungere som tæller.Pris:

Vejledende pris: 6.899 DKK

Garanti: Alle Laksen Sporting uge har en to-årig garanti, og accessories dertil har en garanti på et år.

LÆS mere på Laksen Sporting

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »