Ross Perot Junior forlanger at få hoved, horn og skind af hvidt næsehorn der tilsyneladende stadig lever i Mkhuze Vildtreservat i Sydafrika

Af Redaktionen

Den tidligere præsidentkandidat Ross Perot Sn. søn sidder hjemme i Texas og gør krav på hoved, horn og skind fra et hvidt næsehorn der efter alt at dømme stadig vandrer rund i det nordlige KwaZulu vildtreservat Mkhuze i Sydafrika.

Det påstås, at Ross Perot Jr. i juli i år skød efter næsehornet og tilsyneladende sårede det, men det slap væk.Man har efterfølgende søgt efter dyret, men det er ikke fundet, hverken såret eller som kadaver, hvilket indikerer at det måske har fået et overfladisk kødsår.

Ifølge IOS Sydafrika indgik Perot Jr. derfor en aftale med en PH, at man denne kommende weekend skulle forsøge at finde dyret og nedlæge det for herefter at sende trofæet til ”den rette ejer” i Texas.

Næppe overraskende har de Sydafrikanske myndigheder nægtet at give tilladelse til en eventuel nedlæggelse og eksport her godt fire måneder efter dyret måske blev såret.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »