– Det vil ikke overraske mig, hvis I skyder bøfler allerede første dag, lyder indledningen til artikel om jagt på bøfler i Australien, som man kan læse i Jagtbogen – Verden Rundt

Af Netnaturshop.dk 

Allerede få minutter uden for campen løb vi på den første vandbøffel. En stor tyr, der dog endnu havde et par år til toppen. Tyren forsvandt i bushen i samme øjeblik, som bilen sænkede farten.

Få minutter senere spottede vi atter et stort mørkt dyr. På afstand lignede det faktisk en bøffel, men kikkerten afslørede, at dyret på kanten af en udtørret søbred var en stor kulsort keiler.

Den var også på listen over ønsket vildt, og et par grupper træer mellem os og grisen gjorde fremrykningen enkel. Snart tegnede vildsvinet sig i kikkertsigtet.  

Australske vildsvin stammer oprindelig fra undslupne tamsvin, men alligevel var der noget ”vildt” over den store orne, som den stod intetanende og solede sig i det varme morgenlys.

Artiklen fortsætter i Verden Rundt

KLIK og bestil her

Bogen Verden Rundt er på 256 sider og indeholder: 

Kudu i Sydafrika, Bison i South Dakota, Muntjack i England, Sortbjørn på Vancouver, Vildsvin i New Zealand, Stør i Canada, Tahr i New Zealand, Kongelaks, Brown Trout, Eland i Sydafrika, Pukkellaks, Svensk Efterårsferie, Gemse i New Zealand, Vildfår i i New Zealand, Possum i New Zealand, Afrikansk antilope. Duejagt i England. Australien, Dåhjort i England

KLIK og bestil her

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »