Selv om antallet af jagtrejse-bureauer kan virke overvældende, er der åbenbart stadig huller i markedet, som blot venter på at blive fyldt ud

Af Redaktionen, 2016

Groft opdelt er der to slags rejsebureauer: Bureauer, der kan tilbyde stort set alt fra bukkejagt i Polen til jagt på elefant i Afrika og fuglejagt i Sydamerika. Og så er specielbureauerne, der holder sig til enkelte lande eller til en enkelt verdensdel.

Men bureauer, som har bygget konceptet op over blot en enkelt vildtart, er nyt. I hvert fald for denne redaktion. Og en af de absolut mest specialiserede bureauer, som vi er stødt på, er World Slam Adventures. De har kun en slags jagt på programmet og det er kalkunjagt.

Læs mere: World Slam Adventures 

Stifter og ejer af firmaet Tony Gaggiano har erfaret, at der er mange bureauer, der tilbyder kalkunjagt, men som oftest er det som sekundær ydelser. Noget der også kunne arrangeres.

Bureauerne er ikke i besiddelse af den specialviden, som han efterlyser, når det handler  om at finde frem til de steder, som ikke blot kan tilbyde de bedste jagtområder med også de bedste indkvarteringer.

Hul i markedet

I følge Tony Gaggiano er der altså en slags hul i markedet og det forsøger den passionerede kalkunjæger at fylde ud, da han stiftede World Slam Adventures, da han mener at andre jægere må efterlyse samme specialviden om jagt på kalkuner.

Verdens måske mest specialiserede jagtrejsebureau

Kalkuner kan jages i seks forskellige varianter og naturligvis tilbyder World Slam Adventures jagt på alle seks arter –  evt. på  en og samme tur.

– Det skal ikke kun være kalkunjagt. Det skal også være en fantastisk ferie – evt. sammen med familien, lyder det fra Tony Gaggiano, der udover Mexico og Florida peger på Hawaii, som et af de mere oplagte steder at kombinere ferie med kalkunjagt.

Jægere, der har nedlagt flere af de forskellige kalkunarter, kan tildeles Slams, hvilket er bevæggrunden for valg af firmanavnet.

Læs mere: About Slams

Se desuden stifter og ejer af firma præsentere tankerne bag World Slam Adventures herunder:

Læs mere om Jagtrejser i magasin herunder

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »