Norbert Ravnsbæk genopstiller som medlem af Jægerforbundets hovedbestyrrelse og her kan du møde ham i kort præsentationsvideo 

Af Redaktionen

Norbert Ravnsbæk ønsker at forsætte som Kreds 2, Midt- & Vestjyllands jægerrepræsentant i de næste fire år i hovedbestyrelsen i Danmarks Jægerforbund.

Det kan man læse på Facebook-siden “Norbert F.V. Ravnsbæk, Kandidat i Kreds 2, Midt- & Vestjylland til HB i DJ”

Her kan man også læse, at han er 55 år, født og opvokset i Vemb, tæt på Nissum Fjord, og at han i dag bor i Holstebro.

Norbert Ravnsbæk har været en tydelig stemme i flere debatter om jagtens fremtid og har ikke altid fulgt strømmen i forhold til forbundets øverste ledelse. 

Norbert Ravnsbæk har drevet forskellige virksomheder siden 1992, og har stor erfaring med kommunikation samt organisations- og ledelsesudvikling.

” Jeg er valgt i repræsentantskabet for Hedeselskabet, siddet som næstformand for en brancheforening og i bestyrelse under Dansk Industri. Yderligere sidder jeg i forskellige virksomheds- og foreningsbestyrelser, både som formand og bestyrelsesmedlem.”

Det forklarer Norbert Ravnsbæk, der har taget en bestyrelsesuddannelse ved Aarhus BSS, Aarhus University for at udbygge kompetencerne på bestyrelsesområdet.

Han fik jagttegn som 16-årig og har gået på jagt lige siden, og på Facebooksiden oplyses det at han har drevet næsten alle former for jagt.

I de senere år har mange danske jægere dog især forbundet Norbert Ravnsbæk med debatten om forvaltning af hjortevildt, hvor han har argumenteret for, at man skal fastholde principperne i den endnu eksisterende danske forvaltningsmodel. Et synspunkt, der efter meget at dømme har medført en del modvind i forhold til store dele af den øvrige bestyrrelse i DJ.

Fra 1989-1997 var han formand for Møborg Jagtforening og fra 1992-1996  kredsbestyrelsesmedlem i kreds 7, hvorefter han blev regionsformand i region 3. Herefter blev han valgt ind i hovedbestyrelsen i 2004 og frem til 2012, hvor han valgte at stoppe.

” Min holdninger har altid været, at man ikke skal sidde mere end 2-3 perioder ad gangen i hovedbestyrelsen, så det sikres, at der kan bidrages, mens man sidder på posten.”

I Danmarks Jægerforbund har han været medlem af økonomiudvalget, forretningsudvalget, formand for hjortevildtudvalget og medlem af Vildtforvaltningsrådets hjortevildtgruppe samt Organisations-, Struktur- og Kommunikationsudvalget. Han har desuden har haft sæde i bestyrelsen for Jægernes Naturfond. I dag er han formand for Jæger- & Samfundsudvalget, medlem af Schweissudvalget og sidder i bestyrelsen for Vildt Gastronomi.

Norbert Ravnsbæk oplyser, at han føler sig godt klædt på, til at forsætte som Kreds 2, Midt- & Vestjyllands jægerrepræsentant i de næste fire år i hovedbestyrelsen i Danmarks Jægerforbund.

Herunder kan du se Norbert Ravnsbæk præsentere sig selv i en kort video. 

Norbert F. V. Ravnsbæk

Jeg stiller op til at forsætte som Kreds 2, Midt- & Vestjyllands jægerrepræsentant, de næste fire år i hovedbestyrelsen i Danmarks Jægerforbund. Jeg ser frem til at komme med nogle af mine budskaber samt vise og fortælle hvad jeg kan bidrage med.

Slået op af Norbert F.V. Ravnsbæk, Kandidat i Kreds 2, Midt- & Vestjylland til HB i DJ i Mandag den 17. februar 2020

 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »