Der er mange måder at nedlægge en kronhjort på. New Zealands største online mødested for jægere har produceret en smuk jagtfilm om højlandsjagt

Højlandsjagt i New Zealand

Af Redaktionen

New Zealand er ved at udvikle sig til mange danske jægeres andet jagtland og hvert år rejser et ukendt antal på jagt på klodens modsatte side.

Både unge rygsæksjægere, der på egen hånd søger lykken i New Zealands bjerge og regnskovsagtige lavlandsområder samt mere velstillede, som er fattigere på tid og som derfor vælger at alliere sig med en lokalkendt guide.

Men uanset om man jager med guide eller på egen hånd, kommer man ikke sovende til sine oplevelser i New Zealand.

Det viser nedenstående, lille søndagsfilm fra Big Game Hunting, New Zealand, der markedsfører sig under mottoet No High Fence og No Bullshitt

Læs mere: BGH

Højlandsjagt i New Zealand

Det er “den ægte” vare, som BGH satser på. Eller i hvert fald så ægte, som den nu engang kan blive i et land, hvor stort set alle jagtbare vildtarter oprindeligt er introduceret fra andre verdensdele.

Det gælder også kronvildt og gemse, som er omdrejningspunktet i denne film, som giver et ganske godt indtryk af især hjortejagt i New Zealands højland.

På nettet kan man finde mange film, med en række tjubang-scener, hvis man er til det. Men for den jæger, der gerne vil opleve eller genopleve New Zealands højlandsjagt og den stemning, der er knyttet til det, er nedenstående film helt klart anbefalingsværdig.

Udover at være en stemningsmættet oplevelse viser filmen sikker omgang med skydevåben, sikker skydning samt ikke mindst jægere, der sætter en ære i at arbejde for deres chancer. Og når dette krydres med flotte optagelser af både kronvildt og nær-optagelse af gemse, har man opskriften på den oplagte søndagsfilm.

God fornøjelse

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »