Vil du udnytte denne situation? Og hvis ja: Hvor vil du sætte dit skud? Deltag i konkurrencen om en valgfri skydestok fra Netnaturshop.dk

Af Redaktionen

Du er på bukkejagt, det er sidste dag, sidste chance. Om få sekunder springer bukken og jagten er definitivt slut. Du vil aldrig se den høje seksender igen.

Kuglefanget er i orden og det er nu eller aldrig.

Det er den situation, som du står i. Vil du skyde til bukken herunder? Og hvis ja: Hvor vil du sætte dit skud?

Alle som sender svar + evt. begrundelse for placering af sit skud til info@netnatur.dk – deltager i lodtrækningen om en valgfri skydestok fra Netnaturshop.dk

LÆS OGSÅ:

HVOR VIL DU PLACERE DIT SKUD?

Denne konkurrence består af syv forskellige tænkte jagtsituationer. Tre vindere er allerede udtrukket og sender du dit svar til info@netnatur.dk kan du måske blive den fjerde, der trækkes og overgår til lodtrækning mellem i alt syv finalister. Lodtrækningen finder sted inden den nye sæson begynder d. 16. maj 2021.
Vinderen offentliggøres på Netnaturs nyhedsbrev, som man kan tilmelde sig nederst i dette opslag.  

Den tredje vinder i konkurrencen er fundet.
Det blev Mads Tanderup og begrundelsen for hans skud til bukken, der ses herunder, man kan læse i svaret under billedet.

Placering af skud:
Y=4 X=4,5
Begrundelse
“Bukken stå lidt skrå og vrider i forkroppen. Der er tale om et delvist bagskud som man skal være varsomt med. Min vurdering er at et skud placeret omkring det bagerste ribben på bukkens højre side vil medføre et udgangshul forrest på venstre bov. Det vil medføre et lungeskud som vil være dødeligt. Hvis der er ro på kroppen er det en skudmulighed jeg ville tage.”
Mads Tanderup

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »