Det er forholdsvis sjældent, at man ligefrem kommer sovende til et vildsvin, men i Jagtbogen – Vildsvinet  berettes om en sydamerikansk og  spektakulær vildsvinejagt midt om natten

Af Netnaturshop.dk

– Vågn op, vågn op – på én gang råbte og hviskede min spansktalende jagtkammerat Jose Gaitan, da han, midt om natten, pludselig stod bøjet over min seng.

Han glinsede af sved i det svagt oplyste rum, og det stod mig lidt uklart, hvad det hele handlede om.

Min spansktalende kammerat, der sov i en feltseng ikke langt fra min, vågnede. Men kun for et splitsekund. Så vendte han sig om på modsatte side og faldt atter i søvn.

Desværre er mit spansk yderst begrænset, og det varede lidt, inden jeg fik mig tunet ind på, hvad det egentlig var, Jose ville mig.

Det stod dog klart, at jeg skulle gribe riflen og følge med. Et eller andet havde indfundet sig på den lille argentinske farm, hvor vi var indlogeret, og Jose mente, jeg skulle skyde det. Men var det en puma, en axishjort eller en ræv? Eller var det måske ligefrem en sydamerikansk krokodille på afveje.

Jeg anede det ikke.

Beretningen fortsætter i Jagtbogen – Vildsvinet 

Jagtbogen-Vildsvinet kan købes i landets jagtbutikker, hos boghandleren eller i NETNATURSHOP

Hvad indeholder Jagtbogen – Vildsvinet

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.

I bogen kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.

De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.

Bogen indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

Bogen kan købes hos Netnaturshop.dk

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

 

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »