I Jagtbogen-Vildsvinet kan man læse om en nordafrikansk drivjagt på rekordstore vildsvin. En jagtreportage der byder på spændinger ud over det sædvanlige …

Af Netnaturshop.dk

Vildsvinejagt i Nordafrika er mere end blot en jagtoplevelse. Det er også en oplevelse af en helt anden kultur og en ganske unik jagtform.

I Tunesien foregår al vidsvinejagt nemlig med haglgevær. Rifler må ikke medbringes til landet, da politiske spændinger lurer lige under overfladen.

Det oplevede Per Kauffmann under sit nordafrikanske ophold, hvor militæret jagtede terroriser på den ene bjergside, mens jægerne jagtede vildsvin på den modsatte.

Jagtlederen havde dog fuldstyr styr på sit arrangement og ledte jagtholdet sikkert gennem diverse checkpoints. Det eneste der fik jægernes puls i vejret var lyden af endnu et stort vildtsvin, der rumsterede i krattet.

I den nye Jagtbogen – Vildsvinet kan man læse mere om jagt på Afrikas vildsvin, som minder om det europæiske vildsvin til forveksling.

Berbervildsvinet har dog visse egenskaber, som adskiller dem fra deres slægtninge andre steder i verden. Det skyldes, at de har levet med den største underart af løver, der har levet i nyere tid, berberløven, som uddøde i 1922.

Artiklen fortsætter i Jagtbogen Vildsvinet

Hvad indeholder Jagtbogen – Vildsvinet

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.

I bogen kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.

De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.

Den nye årbog indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

NETNATURSHOP

“Jagtbogen – Vildsvinet” som kan købes i landets jagtbutikker, hos boghandleren eller i NETNATURSHOP

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »