Laksen Sporting er sidst i november klar med ny og moderne version af den autentiske og klassiske Game Counter – eller ”Vildt Tæller” på dansk

Af Laksen Sporting ANNONCE

Som en hyldest til klapjagtens oprindelse, har vi designet en moderne version af den autentiske Game Counter, eller ”Vildt Tæller” på dansk. Den blev oprindeligt udviklet omkring 1850, hvor udviklingen fra jagt over stående hund til klapjagt tog fart.

Med klapjagtens indtog, som kom nogenlunde samtidig med udviklingen af de mere moderne dobbeltløbede haglbøsser, steg vildtudbyttet markant. Jægerne fik således pludselig et øget behov for at holde styr på hvor meget vildt de nedlagde, og det så de anerkendte Engelske våbenproducenter, som en ny forretningsmulighed.

Våbenproducenterne udviklede derfor forskellige versioner af en Game Counter, som ret hurtigt fik kælenavnet ”Norfolk Liar”, hvilket utvivlsomt hænger sammen med at visse jægere havde en tendens til at overvurdere egne skydeevner !

vildt tæller
Designet forener det autentiske med nutiden. De fire tællere slår 60 præcise klik, og kan betjenes både med og uden handsker. For at beskytte våben, skæfte og hænder, er den designet helt uden skarpe kanter. Vi har valgt både autentiske og moderne materialer, i form af massiv messing, aluminium og rustfrit stål.

Laksen Sportings Game Counter er det seneste produkt i design samarbejdet med den passionerede designer og jæger, Henrik Bønnelycke.


Produktet er ikke blot designet, men også 100% fremstillet i Danmark.

The Game Counter lanceres hos Laksen Sportings forhandlere i slutningen af November.
Find din Laksen Sporting forhandler på vores hjemmeside: www.laksen-sporting.com

The Game Counter leveres med en 750 mm foldet læderstrop, i en skotsk tweed pose, indpakket i en fin gaveæske

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »