I 24 måneder arbejdede firmaet bag den nye skjorte, – der nu tilbydes i Netnaturshop.dk,- på at forfine design, syninger og valg af materialer. Missionen var at skabe den ultimative Oxford skjorte

Af Netnaturshop.dk

Inspirationen til det, som med tiden er blevet til den klassiske Oxford skjorte startede allerede i slutningen af 1800 tallet, hvor en amerikansk tøj-designer,  – under et besøg i England – bemærkede, at landets polospillere havde knapper på deres skjorteflipper.

Denne ide tog han med sig, da han rejste tilbage til USA og dermed var den klassiske “button-down Oxford skjorte en realitet.

Knapperne på skjorteflipperne er dog ikke det eneste, som kom til at kendetegne en klassisk Oxford skjorte. Også valg af stof er en del af skjortens karaktertræk, da man i reglen bruger kraftigere bomuld end man gør i de fleste andre skjortedesigns.

Oxford skjorten fra Bernhard er dog produceret i enkelttrådet egyptisk bomuld, der i almindelighed regnes som det fineste og blødeste bomuld i verden.

Et fællestræk for alle Oxford skjorter er nemlig det uformelle udtryk, der gør skjorten anvendelig til mange forskellige formål. Fra møder og fritid til rejser og afterhunting i selskab med guides og jagtkammerater.

Button-down-flipperne på en Oxford skjorte skal af samme årsag være bløde, da dette er med til at fremelske det afslappede og allievel lidt nonchalante udtryk, som man har tilstræbt siden modellen så dagens lys for første gang.

Den oprindelige Oxford skjorte er uden brystlommer og dette er også et kendetegn for den hvide Oxford skjorte fra Bernhard, der nu forhandles i Netnaturshop.dk

Målet for Bernhard har været at skabe den ultimative Oxford skjorte, hvor alle detaljer tæller – fra syningerne til brug af tråd og valg af materiale.

Prisen er kr. 799,- inkl fragt

KLIK og læs mere i Netnaturshop.dk

Oxford skjorten fra Bernhard er en stilren men alligevel meget afslappet skjorte, der kan benyttes til enhver lejlighed. Den er produceret i håndplukket egyptisk bomuld og er med klassisk blød krave. Forsynet med et enkelt stilsikkert logo i bunden af skjorten.

Oxford skjorten Bernhard er designet til at fjerne fugt og minimere krøller i stoffet. Er syet i skuldrene, og har et let rundet bagparti. Bernard har valgt at bygge deres skjorte over en model, der virker og har ikke ønsket at ændre på det, som allerede virker. “Don’t change what’s not broken”

Oxford skjorten er en af de få styles, der kan fastholde sin plads i garderoben år efter år. Den hvide Oxford skjorte fra Bernhard har været ikke mindre end 24 måneder under vejs fra ide til serieproduktion.

KLIK og læs mere i Netnaturshop.dk

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »