I vores familie skyder vi ikke for trofæerne, nødvendigvis. Vi skyder primært efter, hvad fryseren mangler, der skriver vinderen af ny jagtbog i konkurrencen ” Mit perfekte skud”

Af Redaktionen

” Havde bukken stået frit ville jeg skyde efter punkt 4. Men det er ret tydeligt at se, det er et skud igennem flere blade/græs/grene.”

” 1, 2 og 3 er for langt fremme, for lavt og for højt i min optik, så dem vil jeg ikke vælge.”
Det skriver Nils Skott Andersen, der blev den heldige vinder af Jagtbogen:  “Verden rundt – som jæger, lystfisker og far” 
Som begrundelse for sin placering af sit skud, skriver Nils Skott Andersen desuden: 
” I vores familie skyder vi ikke for trofæerne, nødvendigvis. Vi skyder primært efter, hvad fryseren mangler. Så jeg vil aldrig skyde efter punkt 5, selvom det ser ud til, den lige akkurat går fri fra græsset. Der går simpelthen for meget kød til spilde.” 
 “Jeg har stået i en lignende situation før efter en god buk, jeg havde set og stødt et par gange. Jeg vil til enhver tid gøre det samme i denne situation, som jeg gjorde den gang.”
“Jeg lod være med at skyde, og jeg måtte se mig slået endnu en gang. Samme dag var det dog mig, der var den snedige, og jeg fik skudt bukken i en god position, hvor kødspildet var minimalt. “
Den nye jagtbog er snart på vej med posten og herfra siger vi tillykke og tak for bidraget til Nils Skott Andersen, fordi han delagtiggjorde vores læsere i sin vurdering  af den givne situation.

%d bloggers like this: