Erfaren jæger og naturmand beretter om “et ret sikkert” møde med en ulv på Sjælland

Af Redaktionen

Sjælland: Flere personer har over de seneste måneder berettet om møde med ulv eller et dyr, der til forveksling ligner en ulv.

Først var det avisen SN.dk, som den 20. november 2020, berettede om et muligt ulvemøde på Sjælland.

Mødet betegnes af kyndige som “lidt sandsynligt”, men dog ikke helt usandsynligt.

Læs også: ULV PÅ SJÆLLAND?

D. 16. januar 2021 modtog Netnatur.dk en stribe billeder fra Natascha, der viser nogle meget store poteaftryk fra en stor hund – eller en ulv – afsat i et landskab, som for første gang i meget lang tid var dækket af sne.  

Læs også: 

ULVESPOR PÅ SJÆLLAND?

De nævne observationer er dog ikke de eneste.

D. 16. januar 2021 sendes der til redaktionen nedenstående mail fra Kurt Pedersen, der oplyser, at han er “ret sikker” på, at han har set ulv syd for Mørkøv og syd for Kongsdal gods.

Han skriver:  

” Første advent sidste år var jeg hos min datter, hvor jeg fortalte hende og børnebørnene, at jeg dage forinden havde set en ulv på Midtsjælland og at det ikke måtte siges til andre, da der ikke var ulv på Sjælland, men at jeg var sikker på det.
 
” Jeg er 73 år gammel, født på Holsteinsborg mellem Skælskør og Næstved og mit liv har altid været natur og jagt, og har for cirka 40 år siden mødt ulv i Polen på jagttur. Og har også set ulv ved Borris, tæt på Skjern. Derfor er jeg ret sikker. “

Netnatur.dk har sendt observationerne videre til kyndige på området og vender tilbage med en vurdering herfra senere.
 
 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »