Dyre-rettigheds-aktivister, der angreb et fasaneri for at frigive 20.000 fugle, endte med at dræbe hundreder af kyllinger

Af Redaktionen 

En britisk ejendom, der opdrætter fasaner til jagt, er i ifølge The Times sat i forbindelse med en hjemmeside, der forholder sig kritisk til en samlet regulering af cirka 40.000 grævlinger i England. 

KLIK og læs også: 140.000 grævlinger skal reguleres i England

Det har betydet, at en gruppe aktivister, der kæmper for dyrevelfærd, har angrebet farmen og sluppet tusindvis af fasaner ud. 

Men i følge den unge opdrætter af de mange fasaner fik aktionen næppe den hensigt, som aktivsterne havde forestillet sig. 

Hundrede af fasankyllinger døde som følge af aktionen. Nogle omkom, da de sad fast i hegn andre døde af sult og udmattelse da de ikke havde adgang til vand og foder. 

I alt mistede den unge landbrugskvinde omkring 20.000 fasaner som følge af hærværket begået mod hendes familieejede ejendom. 

I følge det britiske medie frygter mange jægere at sæsonpræmieren, der traditionen tro åbner d. 12. august – The Glorious Twelfth  – med jagt på ryper (grouse), vil blive mødt af de samme aktivister. 

Det Dyreetiske Råd får nye medlemmer KLIK og læs mere om Fasanen – fra burfugl til fru ynglefugl

 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »