Er du så heldig at have et gåsebryst eller to liggende i fryseren, så er her en super opskrift til en gang grillet gåsebryst fra BBQ Pit Boys

Af Redaktionen

Fra jagt til grill.

Danske jægere nedlægger gæs som aldrig før. Bestandene er i vækst og jagttiderne udvides for at holde de mange fugle i balance med landbrug og nogle af deres mere sårbare yngle- og rasteområder.

Gåsejagt er ikke kun udfordrende jagt. Det er også meget velsmagende vildtkød.

Gåsebryster hører faktisk til blandt noget af det mest velsmagende mad, som naturen har at byde på.

En kortnæbbet gås er nedlagt i dagens første lys, og jægeren, der her virker som apportør, er fremme ved den skudte gås endnu inden de sidste nerver har forladt den smukke fugl. Så vidt så godt. Men hvordan får man det maksimale ud af det lækre vildtkød? 

Herunder viser de populære amerikanske jægere, der kalder sig BBQ Pit Boys, hvad de evner at få ud af et par skudte canadagæs.

Bemærk der kan læses mere om gåsejagt ved at klikke på det store fotolink nederst på siden.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »