Opsigtsvækkendeskrivelse fra to af Jægerforbundets mest markante skikkelser indenfor hjortevildtetområdet har ramt forbundet

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 134)

Af Redaktionen

To af de mest markante skikkelser indenfor Danmarks Jægerforbunds hjortevildtpolitik siger fra. 

Ole Holm og Jakob Boni – to stærke personligheder med hver deres syn på fremtidens forvaltning af hjortevildt – vælger at trække sig fra deres poster som regionale formænd for hhv. Vestjylland og Sydjylland. 

Det fremgår af en skrivelse som Netnatur.dk er kommet i besiddelse af. 

Jakob Boni og Ole Holm

Jakob Boni blev i sin korte tid som formand for den regionale hjortevildtgruppen i Vestjylland kendt for sin kamp for den danske model, hvor vildtet reguleres via jagttider og ikke via kvoter og krav til arealets størrelse. Nu trækker han sig fra sin post sammen med Ole Holm, – som udover at være formand for den regionale hjortevildtgruppe i Sydjylland, også er skovejer og initiativtager til Kronhjorte.dk 

 

Lysten var tilstede

Lysten til at arbejde for fremtidens hjortevildtforvaltning var ellers tilstede,  fremgår det af den fælles skrivelse: 

” Da vi tiltrådte i vores respektive tillidshverv i sommeren 2018 var det med stærk lyst og vilje til at udvikle denne struktur og dermed bidrage til reelle og positive fremskridt for hjortevildtforvaltningen i Danmark.”

Sådan lyder det bl.a. i skrivelsen, som er fremsendt til forbundets  hovedbestyrelsen og dennes formand Claus Lind Christenen. 

De to formænd ser dog ikke nogen grund til at fortsætte deres arbejde i hjortevildtgrupperne:

– Vi har gentagne gange forsøgt at få et klart og rimeligt mandat fra DJ’s hovedbestyrelse, men dette er ikke blevet imødekommet

forklares det i brevet.

Dermed påpeges det, at DJ’s hjortevildt-politik, i følge de to formænd, er for vævende til, at politikken kan implementeres i de regionale grupper, som udover DJ består af repæsentanter fra en række andre organisationer.

DJ har tilsyneladende endnu ikke (tirsdag d. 12. nov. 2019 kl. 9.30) reageret officielt på skrivelsen på forbundets hjemmeside eller Facebookside.

Netnatur.dk vender senere tilbage med baggrund for de to formænds opsigsvækkende udmeldding  …

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 134)

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »