Du er på bukkejagt. Det er sidste dag, sidste chance. Hvad gør du her? Skyder du? Og i givet fald hvor? Send dit svar til info@netnatur.dk og deltag i konkurrence om valgfri skydestok

Af Redaktionen – konkurrence er afsluttet

Ikke altid optræder skudchancerne lige efter bukkejagt-bogens abc.

I mange tilfælde vil bukken står i en vinkel, som afviger fra den man ser afbilledet i lærerbøgerne, hvor bukken  står med bredsiden vendt direkte mod jægeren.

Og hvad gør man i de situationer?

Ja mange vil vente til bukken bevæger sig og på et tidspunkt optræder i et mere eller mindre 100% rent sideskud. Altså i en situation, hvor kuglen går ind på bladet og går ud på bladet på den modsatte side.

Men af og til står man i et situation, hvor det er nu eller aldrig. Det er den situation vi gerne vil have at du forestiller dig. Udnytter du ikke situationen, ser du aldrig bukken igen.

Kuglefanget antager vi er i orden. Men hvad med selve situationen? Kig på billedet? Hvad gør du? Vil du skyde? Og hvis ja!

Hvor vil du sætte dit skud.

Svaret sendes til info@netnatur.dk

VINDEREN offentliggøres sammen med evt. med supplerende begrundelse for vurdering på Netmatur Nyhedsbrev

Er du ikke allerede medlem af Netnatur Club kan tilmelding ske nederst på siden. Det er gratis og skulle vores nyhedsbreve mod forventning ikke leve op til dine ønsker, kan det frameldes nederst i de fremsende oversigter, der holder dig opdateret om de væsentlige indenfor jagt i ind- og udland.

Konkurrencen består af syv vurderinger og blandt de syv finalister trækkes der lod om en valgfri skydestok fra Netnaturshop.dk

Vurdering af bukken herover er den er den sjette i serien …

KLIK og se de øvrige konkurrencer …

KONKURRENCE

Herunder ses hvem der vandt den seneste vurderingen af situationen herunder.

– Y2 x3. Det er der jeg vil afgiv skud hvis jeg skulle.
Vh
Kurt Poulsen

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »