Store jagttrofæer i størrelse monster deles i stigende grad på nettet. Se her et lille, men vildt udvalg af trofæer i størrelse monster

KLIK og se flere opslag om TROFÆ

Foto: Facebook

Monsterstore trofæer dukker af og til op på nettet og vi bringer her en oversigt over nogle af de mere spektakulære, som har det fællestræk, at arterne alle optræder i Europa

Store jagttrofæer deles på nettet som aldrig før og af og til dukker der billeder op af nedlagte dyr, som man næsten tror det er løgn og at billederne er manipulerede. 

Vi har herunder samlet nogle af de mest spektakulære, som vi så på Facebooksiden Game Animals of the Past and Present. Men der findes sikkert mange andre opslag, der viser trofæer, som er endnu større og endnu mere opsigtvækkende.

KLIK og læs også: CIC har politik for manipulation med med vildt

Monstertrofæer fra Europa

Arterne herunder optræder i Europa, – på fri vildtbane og i jagtfarme – men om de nedlagte dyr alle er skudt i Europa, er dog usikkert. (oplyses dog ofte, hvis man søger på nævnte Facebookside)   

Desværre er der ikke altid baggrundsviden at hente om de store trofæer, der vises herunder, billederne fortæller uanset en historie i sig selv. 

KLIK og se flere opslag om JAGTREJSER

 

 

 

 

 

KLIK og se stort gratis ONLINE MAGASIN OM JAGTREJSER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »