Po1UE_VSkcQ

Norsk buejæger på jagt i Danmark retter bue og videokameraet i den helt rigtige retning, da en kropstung seksender viser sig en regnfuld morgen i en af sæsonens allersidste dage

Af Redaktionen

Den norske buejæger og videofotograf Øivind Kragboen har produceret endnu en flot film om buejagt i Danmark. Fotografen blev kendt af Netnatur.dks læsere, da han tidligere leverede en film, hvor han med sig selv i hovedrollen filmede nedlæggelsen af ikke mindre end tre danske råbukke.

Også den nye film fra Øivind Kragboen er optaget på den nordjyske ejendom Ny Vraa, som har specialiseret sig i produktion af energi pil i alle afskygninger.

Denne gang præsenteres vi for både skovdue, hare og kronvildt og – ikke mindst – råvildt inden pilen endelig slippes mod en stor seksender en tidlig morgen i silende regn.

En tung herre

Bukken viser sig senere at banke vægten helt i bund og derfor blev seks-enderen estimeret til at veje 24-25 kilo brækket vægt.

Filmen starter i maj måned, hvor det dog ikke lykkedes normanden at finde en buk, som han ville nedlægge. Først da han sidst på sæsonen vendte tilbage til Danmark flaskede det hele sig, som du kan se i nedenstående.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »