Sidste chance. Vil du skyde? Og hvor vil du placere kuglen? Klik og send din vurdering til info@netnatur.dk BEMÆRK: Det er også sidste chance for at deltage i konkurrencen og dermed vinde en skydestok fra Netnaturshop.dk

Af Redaktionen – konkurrence er afsluttet

Seks finaliser er allerede fundet. Nu mangler vi den syvende og den sidste i konkurrencen. Har du lyst til at deltage i lodtrækningen om en valgfri skydestok fra Netnaturshop.dk er er her hvad du skal gøre.

Se på billedet under annoncen. Vil du skyde? Og hvor vil du sætte kuglen, HVIS det var nu eller aldrig. Der opstår ikke en bedre chance om lidt og du ved, at du aldrig vil se “guld-bukken” igen.

Det antages, at kuglefanget er acceptabelt og det er dit perfekte skud i situationen, der tæller. Alle skud indgår i lodtrækningen og svarene bliver ikke målt op i mod en facitliste fra bukkejagtens abc.

Svaret sendes til info@netnatur.dk og blandt de indsendte vurderinger trækkes der lod om en valgfri skydestok fra Netnaturshop.dk

BEMÆRK: Vinderen offentliggøres på Netnatur Club og er du ikke allerede medlem tilmelding ske nederst på denne side. Det er gratis og nemt at framelde, hvis du fortryder.

Hvor vil du skyde, hvis du vil skyde?
Send dit svar til info@netnatur.dk og deltag i konkurrence 


Konkurrencen er den syvende
ud af i alt syv vurderinger. Det er dermed også den sidste i denne omgang.

Herunder præsenteres de seks finalister, der er udtrukket blandt de mange indsendte svar. Du kan klikke på finalisternes navne og se hvordan de har vurderet situationen i de forskellige situationer.

Under billedet nederst i denne artikel kan læse hvordan Per Møller vurderede situationen til bukken i den frodige vildtagre.

Per Møller

Kurt Poulsen

Per Drustrup Larsen

Ville nok ikke skyde, men skulle jeg sende en kugle ville det være 3.5 vandret og 5 lodret.
Mvh Per Møller

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »